Parkpop 2015

Zondag 28 juni was het weer zover, Parkpop 2015 in het Zuiderpark den Haag! Jammer genoeg net als vorig jaar geen persvak en perskaart voor mij maar ik kwam gelukkig wel binnen met mijn spullen en ondanks dat ik mijn camera bijna in moest leveren veel foto’s kunnen maken.

Dit jaar heeft Parkpop zoals elk jaar veel goede artiesten in de line-up maar Piñata, Bongo Botrako en Chef’ Special zijn toch wel mijn persoonlijke favorieten van dit jaar. Piñata was zoals altijd heerlijk zomers en ze hadden Jon Tarifa meegenomen als gastartiest. Daarnaast deed Piñata een gooi naar het wereldrecord ‘Meeste mensen op de kop’ waarvan nog bekend moet worden of ze het hebben gehaald. Bongo Botrako was erg tof en het spreekwoordelijke dak ging eraf, zeker toen ze Blitzkrieg Bop van de Ramones speelde! Ook Chef’ Special was een toffe afsluiter van een mooi festival.

Veel kijkplezier en als u een foto zou willen zonder watermerk en op ware grote of u wilt een van mijn foto’s gebruiken voor publicatie, neem dan contact met mij op!


Het album